Grey_WoLFz Admin
Mesaj Sayısı : 473 Points : 1447 Kayıt tarihi : 02/07/09 Yaş : 30 Nerden : Antebin Kalesinden Lakap : CrazyBlue09
| Konu: Bir Kaç Hack Dökümanı(kendim Hazırlayıp Uploadladım)(Grey_WoLFz) C.tesi Tem. 04, 2009 12:57 pm | |
| İçindekiler; 30 saniyede maille pc ye dalma, 5 saniyede klasör şifrele, gizle(programsız), Bedavadan para kazanmak, Bilgisayarda bazı püf noktalar,Yararlı Bilgiler, Bilgisayarın Açılışını Hızlandırma (resimli Anlatım), Bluetooth Hack, Cafeyi Gümletin, Dev Html Dersi, Elite Keylogger 4.1 Hackerler Tarihi,En Meşhur Hackerler, Facebook Hack, Tel no bulma, Google Earth da gizli yerler, Hack Kodları, Hackerler PC ye nasıl giriyor, Hacking Döküman Hangi Antivirüs ne kadar bellek Harcar, Ip ile Pc ye giriş, Süper Dj programı, Karşı Pc yi yak, Karşıdaki Pcnin ekranını aç kapa msn kilitlexD MP3 Sıkıştırma, Msn de Kim kiminle Ne konuşuyor, Pc hacke yeni başlayanlar, Klavyeyi Hackle Hiç Bişey Yapamasınlar, Programsız Msn Hack, Programsız Pc Hack sadece ve sadece 10 dk denendi, Programsız Pc ye girme, System32 Silmek, Trojanı Etkisiz Hale Getirmek, Ttnet Şifreleri, Xp nin Püf Noktaları, Xp ye ince ayar, Yüzde yüz çalışan rapidshare şifreleri Mart 2009 Yüzde yüz mail hacklemek. Ee daha ne olsun; Grey_WoLFz Tamamen kendi uğraşımdır. VEEE SADECE 47.7 MB http://hotfile.com/dl/7984585/c52cf3c/Birka_Hack_Dkman.rar.html | |
|